lauantai 27. heinäkuuta 2013

Kattaus



Kattaus on tärkeä osa hääjuhlaa. Kaksi ekaa kuvaa olen napannut Kodin Anttilasta kännykällä ja viimeinen on äitini 60v juhlista. Häiden värimaailma tulee näkyä kattauksessa. Olen bongaillut erilaisia kattauksia, joista pikkuhiljaa sitten muodostuu se oma ajatus meidän kattauksesta.

Kynnet

Koko lakka-arsenaali

Kesäkynnet
Tykkään välillä laitella itse kynsiäni. Joskus olen kokeillut myös rakennekynsiä, mutta niissä käytettävä liima pilaa oman kynnen pinnan aika tehokkaasti. Hääpäivänä tähän voisi kuitenkin panostaa ja käydä laitatuttaan kynnet ihan ammattilaisella. Täältä löysin aivan ihania vaihtoehtoja, mitä kaikkea voikaan kynsiin laittaa!

sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Keppanakellari

Löytölautanen
Olimme Sulhoni ja Bestmanin kanssa Keppanakellarissa syömässä ja juomassa hyvin.=) Paikka on keskellä metsää, mutta ruokien hinta-laatusuhde on kohdillaan.

tiistai 9. heinäkuuta 2013

Paperiruusut

Matskut

Leikkurilla leikatut

Valmis ruusu
Kokeilin paperiruusujen tekemistä tämän ohjeen mukaan. Suodatinpussit siis uusiokäyttöön.;) Kotosalla ei vain nyt ollut valkoisia, tosin tämä on vasta ihan eka koekappale, joten ei värin niin väliä. Puolisen tuntia kesti tehdä tämä, jos haluaa muhkeamman, aikaa menisi varmasti tuplasti + koristelut/värjäys. Katsotaan, päädytäänkö näihin, jos niin käy, täytynee tekeminen aloittaa ajoissa, sillä näitä ei väsäillä nopeasti viime metreillä. Ja paperia kun ovat, ei ole väliä kuinka ajoissa niitä askartelee.;)

maanantai 8. heinäkuuta 2013

Save the Date

Olen itsekseni pohtinut Save the Date -korttien lähettämistä. Tiedän, mitään kiirettä tällaisen asian kanssa ei vielä todellakaan ole, mutta on hyvä pohtia tiettyjä juttuja etukäteen. Joistain hääblogeista olen lueskellut, kuinka toiset otattavat jopa jo tätä korttia varten kunnon valokuvaa kuvaajan kera, mutta meiltä voisi tähän löytyä jopa valmiita kuvia koneelta. Eivät ole ammattilaisen ottamia, mutta olisi kuitenkin meidän näköisiä. Kuten sormukset jääsydänten päällä tms. ;) Keskustelemme tästä kuten monesta muustakin vielä sulhon kanssa, koska juhlat ovat MEIDÄN, haluan hyväksynnän kaikkeen myös toiselta osapuolelta.

Miten muilla morsmaikuilla, onko teillä aikomusta käyttää aikaa ja rahaa paljonkin jo pelkän Save the Date -kortin tekemiseen, vai jätättekö ne kokonaan välistä? Jostain luin hyvän idean, että jos häät ovat kesällä, voisi kyseisen ennakkovaroituksen lähettää joulukortin kyljessä. Harkinnan arvoinen juttu. Omat häät menevät suhteellisen "pienellä" budjetilla (jos sellaisia häitä voi siis edes järjestää), joten tällä kohtaan kovin suurta panostusta ei pelkkiin Save the Date -kortteihin ole edes mahdollista järjestää.

Kommentit aiheeseen ovat tervetulleita!=)

Listaa, listaa...

Häitä varten on paljon muistettavaa, siksi on loistavaa printata täältä valmiit muistilistat. Mitään ei ainakaan pääse unohtumaan. Printtasin varsinaisen muistilistan sekä budjetointilistan. Useamman kappaleen varmuuden vuoksi, jotta voi myös tarvittaessa antaa omat kappaleet kaasoille ja bestmanille. Kaasojahan tulee olemaan kaksi, paras ystäväni K ja sulhoni sisko S. Bestmaniksi sulho valitsi yhden hyvistä ystävistään.

sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Piknik

Piknikseuralaiset

Kynsien lakkausta, mitäpä muuta!
Kävin kaason kanssa tänään pienimuotoisella piknikillä Linnan rannassa. Mustikkapiirakkaa vaniljavaahdolla, sipsejä, mehua sekä kivennäisvettä. Oli lämmin päivä istuskella ja jutustella. Tällä kertaa emme juurikaan keskustelleet häistä, niistä kyllä ehtii hössöttää parin vuoden aikana ihan tarpeeksi.;)

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain sinistä ja jotain lainattua

Tykkään, että häissä on tiettyjä perinteitä, kuten nyt tuo rimpsu otsikossa. Ainut mikä siinä mietityttää, on tuo sininen, sillä en ole millään muotoa sinisen ystävä. Paitsi ehkä kynsilakoissa.;) No, joka tapauksessa ensimmäisenä jopa miettimättä, jotain vanhaa tulee olemaan jo edesmenneen mummoni camee-korvakorut. Sain ne tuossa muutama viikkoa sitten perintönä.

Camee-korvakorut
Toiseksi, jotain uutta tulee olemaan sukkanauhani, jonka rakas avomieheni valitsi ja osti minulle Tallinnasta tuossa talvella.;)
Sukkanauha
Sitten jää mietintään, mikä olisi sinistä ja mikä lainattua. Sinisen olisi saanut sopivasti mekon alle piiloon sukkanauhan muodossa, mutta kuvassa oleva on enemmän minun värinen. Kaverit ehdottivat, että voisihan sukkanauhoja olla kaksi ja nimenomaan se heitettävä olisi sitten se sininen. Pistetään harkintaan.;)

Kosinta

Olemme suhteellisen "nuori pari", yhteistä taivalta on tullut vasta vähän päälle vuoden verran. Olimme olleet yhdessä noin 5 kuukautta kun idea kosinnasta istui ajatuksiin todella voimakkaana. Näin päälle kolmekymppisenä sitä jo tietää mitä haluaa ja kenen kanssa. En siis jäänyt kosintaa odottamaan miehen puolelta vaan jännityksellä kokosin palapelin yhteiskuvastamme, johon upotin kysymykseni. Piti odottaa tuohon 12.12.2012 päivään, mutta malttamattomana ojensin väsäämäni palapelin avomiehelleni koottavaksi jo 7.12.2012. Rakkaani kokosi palapelin ja sen valmistuttua, polvistuin hänen viereensä ja esitin kysymykseni. Pusujen siivittämänä rakkaani vastasi kyllä, yhtään epäröimättä! Kihlajaispäiväksi muodostui siis tuo 7.12.2012.

Vaikkakin ajattelin aiemmin, että miehen kuuluu kosia, uskaltauduin itse tekemään sen. Olihan viime vuosi kuitenkin se karkausvuosi, jolloin myös nainen voi kosia luvan kanssa. Hääpäivää ei ole sovittu, mutta ajankohdaksi olemme sopineet elokuun 2015. Tervetuloa seuraamaan häiden suunnittelun vaiheita pitkällä ajanjaksolla, sillä häihin säästäminen vie aikaa.;)