sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Häät lähestyy ja unet lisääntyy...

Pari yötä sitten pakkailin unessa kovasti polttarilaukkua. Mulle oli kai annettu jonkin sortin ohjeistus siihen hommaan kaasojen taholta, mutta muistan puhisseeni unessa tarvitsevani vielä tuulipuvunkin ihan varmuuden vuoksi mukaan. :D Että sellasta, minä, joka en kauheesti muutenkaan lenkkeile (vaikka kyllä pitäisi), olin pakkaamassa polttarilaukkuun myös tuulipukua!
Toinen uni oli viime yönä. Uni käsitteli kakkukoristetta, aiheesta aiemmin täällä. Unessa mulle tuli vakaa tunne ettei koriste ole ihan kunnossa ja kurkkasin sitä. Se oli katki useammasta kohdasta ja porasin unessa aiheesta Sulholle, että nyt se on pilalla ja miten se voi olla kun se on ollut vain hyllyssä odottamassa häitä. Asia ei selvinnyt mitenkään ennen kuin heräsin. Vielä en ole tarkistanut koristetta. Ehkä pitäisi. Jos se oli vaikka enneuni. :P
Onko muut nähneet kummallisia unia?

Ihonhoitoakin vielä!;)

Kauneusvinkeistä tuli vielä mieleeni ihonhoito. En jostain syystä osannut siitä kirjoittaa edelliseen postaukseen, mutta tässä se nyt tulee. Puhdistan siis kasvojeni ihon päivittäin, yleensä aina aamulla. Iltaisin se useammin jää tekemättä, sillä en meikkaa töihin ollenkaan. Peruskasvojen putsaukseen kuuluun siis kasvomaidon/puhdistusaineen käyttö, toisinaan myös kasvovesi (tässä olen hieman laiskempi), sekä kasvorasva. Ja silmänympärysvoidetta unohtamatta.;)
Sitten kun haluan oikein panostaa (eli noin 1-3xvko), teen kasvoilleni myös kuorinnan ja laitan naamion hetkeksi vaikuttamaan. Näiden jälkeen laitan "tuhkimoseerumin" kosteuttavan voiteen alle, unohtamatta jälleen sitä silmänympärysvoidetta.
En ole aina ollut näin aktiivinen ihonhoidossa. Kaikkea on tullut kokeiltua, mutta nyt vähän päälle vuoden aikana käyttämäni tuotteet olen kokenut omakseni ja ihonhoito on tullut osaksi päivärutiinia. Voinen siis todeta jatkavani tätä rutiinia häiden jälkeenkin, sillä näin päälle kolmekymppisenä ei iho enää ainakaan kaunistu vain vettä juomalla.;)
Muun ihon hoitoon en oikein sitten taas ole kunnon rutiinia löytänyt. Vaihtelevat työajat estävät sen, että aina tiettyinä päivinä viikosta esimerkiksi ehtisi rasvata kroppansa suihkun jälkeen. Tulisiko tähän hyviä vinkkejä kanssamorsioilta?

Kauneusvinkkejä, kiitos!

Selailin näin sunnuntain kunniaksi heti aamusta erinäisiä blogeja vielä sängyn pohjalla köllötellessä. Bongasin Purppurasateen Marian blogista muutamia kauneusvinkkejä. Kävin myös itse pohtimaan, mitä olen jo mahdollisesti tehnyt asian eteen. Mielestäni on turhaa puhua häädieteistä tai pelkästään häitä varten syön sitä ja tätä. Miksi ei puhuttaisi loppuelämää varten tehdyistä dieteistä yms? En näe siinä mitään järkeä, että vain yhtä päivää varten kaunistaudutaan niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Täytyyhän sen Sulhon katsella minua vielä hääpäivän jälkeenkin, joten on järkevää pitää muutoksia elämässään pysyvinä.
Itse olen alkanut syömään vitamiineista B:tä ja D:tä sekä magnesiumia. Eron huomaan jaksamisessa ja mm. hiusten kasvussa ja laadussa. Veden juonnissa on petraamisen varaa, johon sain hyvän vinkin Purppurasateen Marian postauksesta. Eli jos jotain asiaa helpottamaan on sovellus,lataa se ihmeessä kännykkääsi. Näin et ainakaan irrota sitä luuria kädestäsi sitäkään vähää kuin tähän asti. No ei vaiskaan. Jos tämä sovellus auttaa veden juonnin alkuun niin mikäpäs siinä. Olen mainonnan uhri, myönnetään!:D
Jos kanssamorsioilla on toimivia lisävinkkejä loppuelämää varten, niin lisätkää kommenttiosioon kiitos!:)

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Voihan servettirengas vieköön!:D

Nyt on sitten urakka takana servettirenkaiden teossa! K-kaaso oli mukana näiden teossa, kiitosta vaan avusta!:) Itse serveteistä on vielä punaiset eli puolet tekemättä. Äidin kanssa jatketaan urakkaa kun taas ehditään. Asiat edistyvät pikkuhiljaa.;)

Kuohuviinilasit

Pohdin joskus aiemmin ja puhelin Sulhollekin, että kilistelemmekö hääpäivänä samanlaisita laseista kuin häävieraat. Joulukuussa kuitenkin vihdoin käytin työkavereilta kihlajaislahjaksi saadun Pentikin lahjakortin ja ostin meille kauniit kuohuviinilasit. Luulisin, että ne voisi ottaa hääpäivänä myös käyttöön. Nyt ne ovat olleet käytössä jo uutena vuotena (kuvassa olevat kuviolliset lasit) ja taannoisessa viinien maistelu illassa.

Tuleeko kanssamorsioille erilaiset lasit kilistelyyn vai kuinka toimitte?

tiistai 10. maaliskuuta 2015

Mekko vielä kesän häille kateissa?

Sain vihiä juhlamekkojen Outlet-myyntitapahtumasta. Jos sinulla ei ole vielä mekkoa omiin tai ystävän häihin tai muihin juhliin, kannattaa ehdottomasti käydä kyseisessä tapahtumassa.

Maahantuojien Outlet on useiden eri maahantuojien ja liikkeiden yhteisprojekti, jossa myydään edellisen kauden mallipuvut ja näytekappaleet edullisesti suoraan kuluttajille. Ensimmäinen Maahantuojien Outlet järjestettiin 5 eri yrityksen yhteistyönä ja mukana oli yli 500 iltapukua. Kävijämäärä ylitti tammikuussa kaikki odotukset ja sen seurauksena päätettiin järjestää vielä uusi tapahtuma vielä samana keväänä, eli nyt 11.4.2015.

Huhtikuun tapahtumassa löytyy yli 1000 hyvin erilaista mekkoa ja minkä näen tärkeäksi, niitä löytyy monessa eri koossa. Koot jakaantuvat seuraavasti: kokoa XS-S on noin 20% valikoimista, noin 55% on kokoa M ja 25% puvuista edustaa kokoja L – XXL. Eli valinnanvaraa pitäisi olla runsaasti!

Hintapolitiikkakaan ei puvuissa tietenkään päätä huimaa. Alennusprosentti on jopa -50%, eli kun normaalisti maksat upeasta iltapuvusta noin 299 - 489€, niin nyt hinnaksi jää vain noin 99-159€.

Jos kuitenkin tiedät, ettet ehdi mukaan 11.4. päätapahtumaan niin mahdollisuus on kuitenkin päästä käymään myös Jyväskylässä tai Tampereella. Nämä pienemmät tapahtumat järjestetään vielä ennen Wanhan Ylioppilastalon päätapahtumaa: 14.3. Jyväskylässä Hotelli Albassa sekä 22.3. Tampereella MegaOutletissa.

Eli nyt äkkiä pian nopeesti tapahtumaan valitsemaan mekkoa! Alla vielä muutama maistiainen mekkovalikoimasta. P.S. Oma suosikkini roosan värinen lyhyt mekko rusetilla sai minut pohtimaan, tarvitsisinko itsekin toisen mekon hääpäivän illaksi. Hmm...;)

Kuvat on saatu Outletilta.

torstai 5. maaliskuuta 2015

Karkkibuffa

Hahaa, asiaa makeannäkäisille!:)
Näyttää siltä, että karkkibuffan astiat olisi kutakuinkin hankittu. Yksi tahi kaksi uupuu vielä, mutta alkaa näyttää hyvältä. Kuvasta puuttuvat vielä koristepallot, mitkä tuli aiemmin Ikeasta hankittua. Ja toki pöytäliinat+muut koristeet tekevät pöydästä juhlavamman.;) Karkkivuokia on toki enemmän, nyt laitoin kuvaan vain nämä! Karkkikauhat tuli myös hankittua aiemmin messuilta, Pirteän paketin messutarjoushintaan. Lasiastioista täytyy kyllä sanoa tähän mennessä, että kaikki on saatu lahjaksi. Loput löytynevät suvun nurkista!;)

Sähköpostilla asiointi

Kyllä mä vaan sanon, että nykyaikana on helppoa tuo yhteydenotto eri tahoihin. Kun lähes joka paikkaan voi lähettää sähköpostia, eikä tarvitse kytätä puhelin kädessä virka-aikaa. Toki sitä sähköpostitulvaa tulee jossain kohtaa, mutta aina voi melkein sitten sopia ajan tarvittavien tahojen kanssa ja lyödä asiat lukkoon vielä ihan kasvotusten.
Maanantaina aloitin tämän sähköpostirumban ja olen jatkanut sitä lähes joka päivä. Yhteyttä on nyt otettu valokuvaajaan (tai hän laittoi kyllä mailia ensin), sitten vihkijään/maistraattiin, trubaduuriin sekä pitopalveluun. Asiat siis rullailevat eteenpäin omalla painollaan. Pyrin tällä etukäteen järjestelyllä välttämään ahdistuksen tunnetta, joka auttamatta lähestyy tekemättömistä jutuista joka kerta kun katson to do-listaa. Siksi tuo lista onkin pysynyt toistaiseksi visusti pois blogista ja toisaalta myös paperiversio on ollut laatikossa jemmassa.
Miten kanssamorsioiden suunnitelmat edistyvät ja onko teillä olemassa to do-listaa?

keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Häihin aikaa...

...kohta vain 5kk. Anonyymi kommentoija oikaisi tiedon minullekin, koska heillä on sama hääpäivä. Noh,paljonko voi vitosen matikalla olettaa että morsion laskut ovat sekaisin ja lasken, että hääpäivään olisi tosiaan se puoli vuotta aikaa. :D Taisin kai laskea sen elokuunkin vielä kokonaiseksi kuukaudeksi. Noo, ei voi mitään. Yksi kuukausi menetetty,pöh.
Täytyykin tätä myötä tarkistaa to do -lista. Olen käyttänyt Häät-lehden listaa, joka on melko kattava. Printtasin nyt kuitenkin jo esteidentutkinta- ja sukunimen muutos-lomakkeet valmiiksi. Näppärät kyllä kun ne voi esitäyttää koneella, eipähän tule nimissä tms tulkinnanvaraa.;)

tiistai 3. maaliskuuta 2015

Boolimaljat ja hääkimppu

Minulla on tapana käydä välillä "näyteikkunaostoksilla" ja ihastella kaikkia kauniita tavaroita. Yleensä kiertelen kauppoja myös niin, että pidän silmäni auki häätavaroiden varalta. Tänään eksyin jumpan jälkeen Finnmarin myymälään (kun sellainenkin meidän kaupungista nykyään löytyy) ja tein sieltä löytöjä. Ostin siis häihin kaksi boolimaljaa, toinen on alkoholittomalle ja toinen alkoholilliselle boolille. Jos sattuu kuuma kesäilta,on hyvä olla tarjolla myös holiton versio.;) Lisäksi löysin helmiä, joista ajattelin kasata itselleni hääkaulakorun ja ehkä rannekorun. Bongasin myös todella oikean näköisiä valkoisia tekoruusuja, joista voisi ajatella tekevänsä hääkimpun! Alla olevat kuvat puhukoot puolestaan.

maanantai 2. maaliskuuta 2015

Vihkiminen

Tulin vaan kertomaan, että meillä on nyt vihkijä maistraatin toimesta hääpäivälle juhlapaikalle klo15!!:)♥ Niin ja ens viikolla häihin on enää puoli vuotta!!! Kiirehän tässä tulee!:D