lauantai 27. syyskuuta 2014

Hääpainajaisia

Toissa yönä näin elämäni toisen hääpainajaisen. Ensimmäisen näin jo varmaan päälle puoli vuotta sitten.
Ensimmäinen kertoi siitä, että olin käyttänyt jotain apteekin ihonhoitotuotteita ja hääpäivänä käytin siihen päälle sitten jotain muuta. Yhtäkkiä kasvoni olivat aivan täynnä punaisia pisteitä ja laikkuja! Ajattelin, ettei näin voi käydä hääpäivänä!! Onneksi heräsin siitä melko nopeasti.
Toinen uni oli siis toissayönä. Olin kaasojen kanssa kirjastossa, täydessä häätällingissä. Sulho ei ollut mukana. Huomasin, että häämekkoni vyötärönauha on aivan väärä. Seuraavaksi muistin, ettei hääpaikalle oltu viety minkäänmoisia koristeita tai muuta rekvisiittaa, jota olin vaivalla kerännyt. Passitin sitten M-kaason meille kotiin hakemaan vinttikomerosta tarvikkeet ja varoitin päästämästä kissoja samalla vintille. Heräsin siihen kun mietin kuumeisesti, missä ne kissat oikein ovat!
Että tällaista. En tunnusta stressaavani häitä. Ainakaan vielä. Uniin näköjään jo kuitenkin tulevat. Jos näin puolen vuoden välein niin ei ole haitaksi.;)
Onkos kanssamorsioilla ollut kovasti painajaisia?

5 kommenttia:

  1. Voi ei mikä painajainen! :D Mä oon ehtinyt näkemään jo muutamankin painajaisen, mutta ehdottomasti kamalin oli painajainen josta en osannut herätessä sanoa varmaksi, että oliko se totta vai unta! Herätinkin miehenkin ulvoen, että oliko meidän häät eilen?!?! Miehen ilme oli aika pölmistynyt, että mitä toi nainen selittää? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, se onki oikeastaan pahinta unissa jos ei meinaa herätä tai mietit juuri tapahtuiko se oikeasti!

      Poista
    2. Auts, toivottavasti en sähläile mitään teidän kissojen suhteen hääpäivänä enkä muutenkaan! ;-)

      Poista
    3. Onneksi se oli vain unta!=)

      Poista
  2. Luulin etten osaisi stressata häiden järjestämisestä. Nämä painajaiset kuvaa hyvin tämänhetkistä tilaa :D Nähty mm. painajaisia pieleenmenneestä hääkampauksesta ja siitä etteivät häävieraat olleet tajunneet olevansa kutsuttuja häihin ja tulivat tilaisuuteen arkivaatteissa.... mitähän vielä ehtii ennen ensi kesää :)

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi!:)