sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Vieraslahja

On tullut taasen pidempi väli kirjoittelussa, kiirusta pitänyt.;-) Mutta takaisin aiheeseen. Mietiskelin jälleen vieraslahjoja, niistä on ollut puhetta Sulhonkin kanssa. Tänään kehittelin ihan konkreettisesti vieraslahjan laatikkoa. Tapettien loppurullat (kiitos isukille!) vain käyttöön ja taittelemaan, täältä ohje. Laatikon sisältö jääköön vielä ylläriksi, vaikka sitä täällä blogissakin pohdittu.;-)
Hääpaikasta sen verran, että mitään ei ole vielä varattu. Kovin kalliita tuntuvat valmiit setit olevan ja toisaalta haluaisi vielä illasta juhlien jatkuvan suht myöhään. Monessa paikkaa juhlien tulisi loppua jo puolilta öin. Voipi olla, että kallistumme ehkä johonkin työväentalo+pitopalvelu -settiin, jotta rahaa jää muuhunkin!

3 kommenttia:

 1. Ootteko kattonu tämän? http://www.kankaistentila.fi/juhlatila/index.html

  Tilavuokra ei ihan ilmainen ole (varmaan 600-700 euroa veikkaisin) mutta saa omat juomat ja haluamansa pitopalvelun. Ja tuo on pimeässä elokuun illassa aivan ihana paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietinkin jo tuota, mutta melko kallis tuo pelkkä tilavuokra...

   Poista
 2. ^ Totta. Ja tietenkin, jos itse juhlapaikka ei viimeisen päälle sisustettuna varasta jo kaikkea huomiota, niin pääseehän hienot askartelut ja muut koristeet enemmän oikeuksiinsa :) ;)

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi!:)