sunnuntai 23. helmikuuta 2014

The Puku

Iiks! Mulla on hääpuku! Ystäväni meni naimisiin tuossa viime elokuussa ja totesin jo siellä, että puku on hyvin saman tyylinen kuin mitä olin sovittanut morsiusliikkeessä. No nyt häiden jälkeen ystäväni halusi luopua mekostaan ja myi sen minulle. Olemme melko lailla saman kokoiset, joten mekon istuvuus oli aika hyvä. Äitini lupasi sitä hieman korjata, tarpeen mukaan. Kuvaahan en nyt tietenkään tänne laita, jotta ylläri ei paljastu koko hääväelle. Vaikka sen nyt pari kaveria pakostakin tietää. Eilen kun sain puvun, olo oli sellainen, että haluan nukkua se päällä! Ihanaa, nyt asiat ovat taas hieman edenneet häärintamalla!♥
P.S. Täällä oli joku tehnyt itse ihanan helmisormuksen!

5 kommenttia:

 1. Ihanaa, Onnea hääpuvun uudelle omistajalle. Käytetty puku on pop. Hääpuku on tärkeä asia ja tuntuu mukavalta kun se on poissa hankitalistalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta! En muutenkaan pidä vaatteiden sovittelusta kaupoissa, saatikka sitten miten monelta morsiuspukukauppareissuilta tuli säästyttyä!:)

   Poista
 2. Ompas kätevää, että löysit mieleisen puvun noin pienellä vaivalla! Ja tosiaan hääpuku kun ei miksikään yhdellä käyttökerralla mene :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asioilla on tapana järjestyä kunhan ei turhaan hötkyile!;)

   Poista
 3. Kappas, tuli kommentoitua toisella profiililla.

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi!:)