perjantai 18. huhtikuuta 2014

Hääkengät

Koska hääpukuni on jo hommattu, aloin pohtimaan erilaisia hääkenkä vaihtoehtoja. Onko niiden pakko olla korkokengät? Alla linkit muutamiin vaihtoehtoihin, mitä mietin.
Ballerinat
Kangaskengät
Korkokengät
Millaiset kengät sinulle tulee häissä olemaan, perinteisesti korkokengät vaiko jotain muuta?;)

2 kommenttia:

 1. K-kaason kommentti puolesta(koska tietotekniikka ei pelitä): Ääni ballerinoille, jos väri ei riitele puvun värin kanssa. Myös jatkokäyttöä tulee takuulla sellaisille.

  VastaaPoista
 2. Ajattelin hääpäiväksi kaksia kenkiä: huippukorkeita korkkareita, joilla saan kirittyä sulhon ja mun pituuseroa vähän kiinni, sekä valkoisia pitsitennareita, joilla jaksaa tanssia loppuillan. Korkkarit on vielä hankintalistalla. Tennarit löytyy omasta kaapista jo valmiina.

  Tässä pääsiäisen pyhinä oli hyvää aikaa lukasta kaikki postauksesi läpi. Ensinnäkin hatunnosto kosinnallesi! Rohkeaa kosia naisena itse, ja tapa oli ihana! Ja miten hauskaa, että aiot soveltaa palapelejä muutenkin häissänne :)

  Mä en myöskään ole suuren suuri sinisen ystävä, joten tällä hetkellä ajatus on se, että lakkaan varpaankynteni sinisellä kynsilakalla, jotta saan mukaan "jotain sinistä". Tokihan mieli ehtii vielä muuttua :)

  Huomasin, että säkin olet lueskellut Palomiehen morsian -blogia. Musta se oli myös tosi kiva ja inspiroiva blogi :)

  Hei, ja kiitos vinkistä! En oo jotenki tullu yhtään ajatelleeksi, että hääaiheisia kirjoja voi lainata kirjastosta :O Ens viikolla taidankin siis suunnata sinne! :)

  Vaikutat kätevältä käsistäsi! Jäänkin siis seurailemaan blogiasi mielenkiinnolla. Meilläkin kun on tarkoitus tehdä häihin paljon omin kätösin.

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi!:)