maanantai 12. toukokuuta 2014

Maistraatti

Kuten jo edellisessä postauksessa kerroin, otin yhteyttä maistraattiin. Sain tosi nopeasti vastausta sieltä jo tänään ja keskustelu s-postitse sujui myös. Sain nyt selville, etteivät varaa vihkijöitä vielä, koska ensi vuoden lomat eivät ole vielä tiedossa. Ensi maaliskuussa sitten voi "tehdä uuden hyökkäyksen" asian tiimoilta maistraattiin. ;) Sitä ennen ei siis tapahdu mitään vihkimisen tiimoilta. Noh, melkeinpä samaan syssyynhän se esteiden tutkintakin sitten menee.
Tänään kävin myös innostuksissani Askartelukaupassa. Sain kuvastoja matkaan ja meinasi hääaskarteluähky iskeä. Kovin paljon on kaikkea kivaa, mitä voisi omiin häihin toteuttaa. Itse kun en ole pienestä pirpanasta lähtien suunnitellut häitäni niin jossain kohtaa haluaa vaan ulos kaupasta ajatuksiaan selvittelemään ja pohtimaan, ettei nyt kuitenkaan koko kauppaa mukaansa tarvitse. Tällä kertaa mukaan sieltä tarttui siis vain nuo kuvassa olevat kuvastot.
Mitenkäs teillä kanssamorsiot, onko kirkko/vihkijä jo varattu, entä millä mallilla on hääaskartelut?;)

4 kommenttia:

 1. Moi! Tuleeko maistraatista joku hääpaikalle vai menettekö sinne? Entä mihin hääpaikkaan päädytte? Kieloranta? Täällä pohditaan, miten sinne saa 84 henkeä ja bändin ym. Jos sataa ollaanko sisällä kuin sillit suolassa? Olet ihanan ajoissa kaikessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillähän on sitten hieman ylimiehitystä päärakennukseen kun nettisivujen mukaan ne yhteiset/kokoustilat on mitoitettu 80hlölle. Kannattaa varmistaa omistajalta että onko ylitys ok, koska hlö määrä on mitoitettu yleensä paloturvallisuuden puitteissa.

   Poista
 2. Helou, kiitos kommentista.:)
  Hääpaikalle tulee vihkijä, toki se maksaa erikseen. Mutta emme halua "kahta hääpäivää" joten vihkijä tulee juhlapäivänä, juhlapaikalle.
  Varasimme Kielorannan jo viime joukukuussa.;)
  Kun on varausten kanssa ajoissa, saa mitä haluaa. Mietin jo, olemmeko hieman myöhässä pitopalvelun suhteen kun sitä ei ole vielä varattu...
  Nykyään tuntuu, että kaikki pitää varailla tosi ajoissa häitä varten tai sitten pitää tyytyä siihen mitä jää jäljelle/on enää tarjolla.

  VastaaPoista
 3. Heips! Sain kielorannasta pohjapiirroksen, johon on ängetty 108 paikkaa! sitä sadetta, mietin -jos sataa, siellä ei ole"hengai Iu tilaa" pitäis tehdä varauspäätöksiä PIAN! Kiitän kaikista vinkeistä mm. pitopalvelu - ihana blogi!

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi!:)