lauantai 27. syyskuuta 2014

The Sormus

Sovittelin jo Lupausten illassa sormuksia eri firmoilta. Jännä, miten eri myyjillä on eri käsitys siitä, millaisia sormuksia morsiot haluavat. Joku yritti väenväkisin sanoa että kyllä timantteja pitää olla ja et sinä hyvää sormusta alle tämän ja tämän hinnan saa. Olin melko tyrmistynyt näistä kommentoinneista, koska jotenkin ajattelen, että he ovat kuitenkin asiakaspalvelutyössä ja tuollaisella myynnillä ei saa asiakkaita. Ja tähän täytyy todeta, että itse en ole suuresti kovin glumeruulin ystävä, joten esim. yksi pieni timantti, jos olleenkaan on sormuksessani riittävä. Ja toinen juttu, mielestäni ei ole häpeä, että olet budjetoinut sormusta varten (sormuskauppiaan mielestä) varsin pienen summan sormukselle.
Toinen myyjä samoilla messuilla oli jotenkin asiakasystävällisempi ja ymmärsi budjetin. Antoi myös ensin katsoa rauhassa ja sitten vasta etsi kokoja, jos oli tarvetta.
Noh, koska Sulho ei ollut messuilla mukana, kävimme lempparisormusta katsomassa vielä liikkeessä tällä viikolla. Sain hyväksynnän budjetille ;) ja sovittiin että menen tilaamaan oikeaa kokoa ensi kuun puolella kun rahatilanne sen sallii ja säästöt ovat siinä mallissa. Alla kuvaa sovittelusta, the Sormuksen jätän vielä täältä pois.;)

3 kommenttia:

  1. Minun sormukseni maksoi kolmella pienellä ja ilmeisesti huonolla timantilla varustettuna 1000 mk eli nykyrahassa alle 200 euroa. Kunnossa on edelleen 13 vuoden jälkeen, vaikka varmaan olikin monen mielestä onneton viritelmä. Ymmärrän toki, että myyjät haluavat myydä parasta ja kalleinta mitä heiltä löytyy, mutta jos joku sanoo budjetikseen vaikkapa sen parisataa euroa, niin täytyisi olla sen verran tilannetajua, ettei alkaisi tyrkyttää yli tuhannen euron sormuksia. Ehkä kolmensadan sormusta voisi vielä tarjotakin, mutta kyllä hyvä myyjä löytää ostajan budjettiin sopivan sormuksen, jos vaan haluaa (olettaen, ettei ostaja kuvittele saavansa pienellä budjetilla luksusta).

    VastaaPoista
  2. Luksuskin on suhteellinen käsite. Minulle luksusta on jo se yksi timanttikin.:)

    VastaaPoista
  3. Löysin tänne blogiisi, joten nyt vasta ihastelen tätäkin kauneutta. UPEA SORMUSPARI!

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi!:)