maanantai 10. marraskuuta 2014

Save the Date-messukokemukset

Kävimme lauantaina 8.11. messuilla. K-kaaso ei nyt päässytkään mukaan mutta menimme sitten kolmistaan Sulhon ja M-kaason kanssa. Ennen lähtöä tankkasimme kunnon brunssilla meillä kotona.
Muistin jotenkin, että Kaapelitehdas olisi ollut suurempi, mutta kiersimme siis alueen melko nopeasti. Tämä johtunee osittain siitä, että aika moni palvelu alkaa meillä olemaan jo hankittuna, emmekä pysähdelleet aivan joka pisteellä.
Messuilta löytyi maistiaisia, muutamilta pisteiltä ja silmänruokaa oli toki myös riittämiin. Auroran Revelations pisteeltä tarttui matkaan Humbugi-hiuspanta, joka on suomalaista käsityötä. Kuuntelimme osan Janne Miettisen dokumentaarinen valokuvaus puheesta, joitain vinkkejä tarttui ehkä korvan taakse, joita voi kertoa omalle kuvaajalle. Jotain käytettyä-osastolta löytyi aika pitkälti vain häämekkoja, olin odottanut että kirppispöytiä olisi enemmän. Se oli myös siis nopeasti kierretty, sillä minulla on jo häämekko. Pysähdyimme myös frakkipalvelu Namin kohdalla, koska Sulho ei ole päättänyt vielä mihin pukeutuu. Vuokraaminen kuulosti kovin mukiinmenevältä hinnalta, siihen kun kuului myös kengät.
Messujen jälkeen kävimme syömässä Isossa Omenassa, samassa ravintolassa, missä melkein kaksi vuotta aiemmin pujotimme kihlat sormiimme.;)
Kiitos seuralaisille päivästä, mukavaa oli!♥

3 kommenttia:

 1. Hitsi vie, kylläpä on pitkät piuhat! En ole jotenkin yhtään osannut yhdistää sinua ja tätä blogia. Nyt tuntuu tosi pöljältä, naurattaa samalla, mutta hauska nyt yhdistää tekstit ja kasvot yhteen. Oli kiva nähdä taas messuilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa, ajattelinkin että kun kuvan laittaa blogiin, on sitä mukavampaa lukea kun kirjoittajalle kasvot. Ja on helpommin tunnistettavissakin.;)

   Poista
  2. Instan kautta sinut olenkin osannut yhdistää jo pitkään, mutta heheh, pitäisiköhän vähän teroitella näitä hoksottimia. :P

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi!:)