maanantai 16. helmikuuta 2015

Tampereen häämessut Tamperetalolla

Olin viikko sitten K-kaason kanssa Tampereen häämessuilla. Reissu oli onnistunut ja mukava. Kiertelimme ensin koko messualueen ja matkalla pysähdyimme kuulemaan messutarjouksia mm. sormuksista. Mukaan tarttui myös saippuakuplapullot messualehintaan. Saippuakuplat ovat siis riisin sijaan, näin ollen ei tarvitse huolehtia siitä roskaako riisi ja saako sitä ylipäätänsä heittää. Tanssiva muotinäytös oli todella upea ja erilainen. Jotain käytettyä -osastolla toisessa kerroksessa oli tietysti käytettyjä hääpukuja ja muutamia kirppispöytiä. Olin hieman pettynyt kirppispöytien vähyyteen, hääpuku minulla jo onkin joten en sitä siksi katsellut messuilta. K-kaaso koetti löytää häihimme juhlakenkiä, mutta sopivia ei tällä kertaa löytynyt.
Takaisin päin ajelimme Ikean kautta, josta mukaan tarttui lisää patenttikorkkisia vesipulloja ja koristeita karkkipuffaa varten.
Nyt ystävänpäivänä askartelimme kaasojen kanssa hääkutsuja ja muita koristeita sekä maistelimme viinejä häitämme varten. Niistä lisää toisessa postauksessa.:) Alla kuvia vielä messuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentistasi!:)