keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Kosinta

Olemme suhteellisen "nuori pari", yhteistä taivalta on tullut vasta vähän päälle vuoden verran. Olimme olleet yhdessä noin 5 kuukautta kun idea kosinnasta istui ajatuksiin todella voimakkaana. Näin päälle kolmekymppisenä sitä jo tietää mitä haluaa ja kenen kanssa. En siis jäänyt kosintaa odottamaan miehen puolelta vaan jännityksellä kokosin palapelin yhteiskuvastamme, johon upotin kysymykseni. Piti odottaa tuohon 12.12.2012 päivään, mutta malttamattomana ojensin väsäämäni palapelin avomiehelleni koottavaksi jo 7.12.2012. Rakkaani kokosi palapelin ja sen valmistuttua, polvistuin hänen viereensä ja esitin kysymykseni. Pusujen siivittämänä rakkaani vastasi kyllä, yhtään epäröimättä! Kihlajaispäiväksi muodostui siis tuo 7.12.2012.

Vaikkakin ajattelin aiemmin, että miehen kuuluu kosia, uskaltauduin itse tekemään sen. Olihan viime vuosi kuitenkin se karkausvuosi, jolloin myös nainen voi kosia luvan kanssa. Hääpäivää ei ole sovittu, mutta ajankohdaksi olemme sopineet elokuun 2015. Tervetuloa seuraamaan häiden suunnittelun vaiheita pitkällä ajanjaksolla, sillä häihin säästäminen vie aikaa.;)

4 kommenttia:

  1. Hei, liityin lukijaksesi ja jään mielenkiinnolla odottamaan sinun postauksiassi.

    Olitpas rohkea kosinnan suhteen, mutta hyvä niin! Teillä tulee olemaan kyllä varmasti kovin jännittävät 3vuotta kaikkia hankintojen ja suunnittelujen kanssa! Uskon, että teille tulee mitä mahtavimmat ja kauniimmat häät, kun suunnittelette ja järjestätte niitä ajan kanssa. :)

    Minä näppäilen osoitteessa: http://projektiname.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Vautsi,eka lukija,tervetuloa seuraan!;)

    VastaaPoista
  3. Ihana kosinta! Ja mahtavaa, että naiset tekevät aloitteen, koska yhtä hyvin nainen voi nykyaikaisessa muutenkin tasa-arvoisessa suhteessa olla se, joka kosii. Itse olisin käyttänyt edellisen karkauspäivän hyödykseni ellemme olisi yhteistuumin päättäneet kihlautua toisena vuosipäivänämme. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!=) Me ei edes vielä tunnettu varsinaisena karkauspäivänä, mutta mulle riitti kun oli vielä karkausvuosi.;)

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi!:)