torstai 21. elokuuta 2014

Häämenu vol.2

Kävimme tänään maistelemassa tulevan hääbuffetin antimia. Tasolounas tarjosi nimensä mukaiset maistiaiset, joille on vaikea sanoa ei. Palvelu oli ystävällistä ja kohteliasta ja saimme maistella ruokia rauhassa. Maistelimme ruuan lisäksi kahta kakkua, joista nyt jäi mietintään kumman ottaa. Eli vähän jelppiä pliis:mansikkakermakakku vaiko suklaakakku? Molemmat olivat aivan loistavia. Ja häihin tulevat oikean kakun muodossa, nyt olivat vain maistiaisissa pienemmissä kupeissa.;) Loppukaneetiksi ei voi sanoa kuin että suosittelen! Alla kuvia vielä herkkuruoista.

4 kommenttia:

 1. No nam! Mä sanoisin suklaakakku siitä syystä, että on hieman perinteistä poikkeava. Olen yksissä häissä saanut suklaakakkua (olikohan jopa sacherkakku) ja se oli loistava kruunu upealle ruoalle. Ruokakin oli kyllä todella hulppea kyseisissä häissä.

  VastaaPoista
 2. Voi hitsi, menee vaikeeksi, Sulho haluis mansikkaa ja mietittiin olisko parempi sillai kesäiltana mut itse haluisin ehkä sen suklaan.

  VastaaPoista
 3. Suklaaaaa! Ei olisi ihan niin perinteinen, mansikkakakku on niin nähty, mutta oikeesti harvemmissa häissä kunnon hyvää suklaakakkua! :-P t. Niina

  VastaaPoista
 4. Ota molemmat!

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi!:)