keskiviikko 20. elokuuta 2014

Save The Date -häätapahtuma vol.1

Monessa hääblogissa onkin jo ollut Save The Date-häämessuista tietoa. Haluan kantaa oman korteni kekoon ja tuoda esille omat mielenkiinnon kohteeni messuista.
Ensin kuitenkin faktaa tulevista messuista:
Ne järjestetään Helsingissä 8.-9.11.2014.
Paikkana toimii Kaapelitehdas.
Save the date on hyvän mielen messut, joka on Suomen ensimmäinen kierrätykseen, vintageen ja kotimaiseen suunnitteluun keskittynyt häämessutapahtuma.
Tapahtuman näytteilleasettajat on valittu huolella ja jokaisella heistä on tarjota mahtavia omannäköisiään tuotteita tai palveluita hääpareille.
Merikaapelihallin toisesta kerroksesta löytyy myös käytettyjen häätuotteiden, kuten hääpukujen ja hääsomisteiden myyntipaikat. 
Yläkerrassa toimii myös Jotain käytettyä -hääpukujen kierrätystapahtuma.

Ja sitten oma mielenkiinnon kohteeni:
Toki olen kiinnostunut uusista ideoista ja on ihanaa kuulla mahdollisista alan yrittäjistä, mutta erityisesti minua kiinnostaa ensi kesän morsiammena Hääkirppis. Olen kestävän kehityksen kannattaja ja vaikka tiettyjä tuotteita haalinkin häihimme uusina, haluan joitain asioita myös kierrätettynä ja näin säästämme Sulhon kanssa myös luontoa, puhumattakaan rahasta.:) Jos minulla ei vielä olisi pukua, suuntaisin itseni kaasoineni myös Jotain käytettyä osastolle, jonne jo naimisiin menneet ovat luovuttaneet pukunsa uudelleen käytettäväksi. Täytyy kuitenkin mainita, ettei oma pukuni suinkaan uusi ole, ystävältä kierrätettynä hankittu.:)

Tämän pitemmittä puheitta, jatkanen aiheesta kuukauden, kahden päästä, ehkä jotain arvontaa suunnitellen. Pysykää siis kanavalla.;) 

Kaikki alla olevat kuvat ovat Janne Miettisen ottamia häätapahtumaa varten.

2 kommenttia:

  1. Sinne siis marraskuussa! :)
    Komeat popot muuten morsiamella kuvassa. Minna Parikat ilmeisesti.

    VastaaPoista
  2. Juu niin on Parikat!;)
    Messuille marraskuussa!

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi!:)