perjantai 17. lokakuuta 2014

Polttarit

Sen jälkeen kun on luovuttanut polttarikutsulistan kaasoille, voi vaan pienessä mielessään mietiskellä, mitä kaikkea nuo ihanaiset keksivätkään.
Olen lueskellut useammasta blogista pitkistä ja lyhyistä polttareista. Hyvin usein ne ovat kuitenkin olleet hyvinkin morsiammen näköiset. Tässä kohtaa tulee itselle ajatukseksi vinkata näistä toisten onnistuneista polttareista kaasoille, mutta muistaa taas sitten, ettei tosiaankaan ole minun tehtäväni miettiä mitä silloin tapahtuu. Jonkun hääohjelman katsoneena, jossa morsian päätti niin omien kuin sulhasenkin polttarien sisällöstä niin ei, en halua mitään sellaista. Luotan kaasoihini 100%.
Jotain minulta on jo kysytty tai olen kertonut K-kaasolle kun on polttareista jutusteltu. Kotikaupunkini ei tule kysymykseen, koska täällä ei ole kaipaamaamme menoa ja meininkiä. Ja minut saa pukea johonkin asuun, tämä lienee täysin selvää, koska olen pukenut K-kaason aikanaan sairaanhoitajaksi ja M-kaason lehmäksi. Kyllä, että näin. Mikähän minä sitten joskus olen? Lammas varmaan hoitajan hatulla varustettuna!:D (Ja kuka ei suunnitellut mitään, en minä ainakaan!) S-kaason polttareissa en ole tietenkään ollut koska häitä on tanssittu jo muistaakseni 27-vuotta sitten.
Mutta siis aika vapaat kädet olen antanut (niinkuin kuuluukin) ja sanonut että kaikkea muuta, mutta kunhan en tule nolatuksi tai muuten tunne oloani kiusaantuneeksi. Ensi kesää odotellessa.;)

2 kommenttia:

Kiitos kaunis kommentistasi!:)