perjantai 24. lokakuuta 2014

Save the Date-häätapahtuma

Olen menossa Save the Date-häätapahtumaan 8.11.2014 lauantaina. Menen Sulhon ja kaasojen K&M kanssa. S-kaaso ei pääse töidensä vuoksi. Bestman asuu taas melko kaukana. On oikeastaan mukavaa, että osa hääseurueesta pääsee mukaan bongailemaan mm. hyviä koristeluideoita häihin.
Eniten odotan ehkä jälleen pääseväni ihastelemaan Revelations pistettä. Auroralla oli Lupausten illassa ihania sukkanauhoja ja muita koristuksia mukana. Jospa tälläkin kertaa pääsisi ihastelemaan niitä sekä hänen upeita pukujaan. Olen aikanani käynyt liikkeessä sovittamassa hääpukuja kun liike oli vielä Hämeenlinnassa ja palvelu oli jo silloin tosi ystävällistä. :)
Toisekseen halajan kierrokselle hääkirppis osiolle. Vaikkakin itselläni on jo hääpuku, voi pukuja käydä paikan päällä ihastelemassa. Täältä voi käydä jo etukäteen katsomassa pukuvalikoimaa. Voi olla että tätä kautta pääsisi ensi vuonna eroon puvustaan, jos sen haluan myydä.;)
Kolmantena kohteena olisi Ninkan piste. Siellä on esillä mm. mitä ihanampia koruja ja hiuskoristeita. Itsellä on myöskin jo tiara (jotain lainattua) mutta ehkäpä kaasot haluavat vilkaista pisteen myös. Olen sellainen harakka kyllä kaiken kauniin ja kiiltävän perään, että kaikki kaunis kiinnostaa.;)
Lisäksi löytyy erilaisia luentoja/esiintymisiä:
Paremmaksi kumppaniksi - vinkkejä avioon aikoville
Dokumentaarinen hääkuvaus
Polttarishow
Oikea puku komistaa sulhasen
Ja paljon muuta. Jokaiselle löytyy siis messuilta varmasti vaikka mitä ja innolla odotan kovasti päivää, jonka saan viettää myös Sulhoni ja ystävien kesken! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentistasi!:)