torstai 29. tammikuuta 2015

Ruokajuomat häihin

Hyvät kanssamorsiot! Sekä jo häänsä juhlineet!
Pyytäisin nyt apua viinien valinnassa häihin. Pidämme Sulhon kanssa erityisesti tietynlaisista punaviineistä, niitä sen enempää tuntematta kuin mitä makuhermomme meille kertovat. Sen mukaan ei kuitenkaan voi viinejä häihin valita, yhtä paljon kuin on vieraita, on makuja. Eli tarvittaisiin nyt vinkkejä sellaisiin sekä puna- että valkoviineihin, jotka uppoavat mahdollisimman monelle ruuan kanssa. Kommentoikaa siis ihmeessä, mitä merkkejä häihinne tulee/tuli niin saisimme osviittaa hieman niistä. Valitsemme niistä sitten mahdollisesti pari hyvää molempia ja kun pidän kaasoille illan helmikuussa ja ajattelin, että maisteltaisiin niistä sitten parhaat.:)

2 kommenttia:

 1. Mä olen kovin tyytyväinen meidän valintoihimme. Valkoviini on meillä melko herukkainen ja siis morsiusparin oman maun mukainen. Ei ehkä se kaikkein neutraalein valinta (mutta hyvä!). Punaviini oli sellainen, että se oli sekä punaviininlipittäjä-kaasoni mielestä tosi hyvä että ei-niin-punaviinistä pitävän morsiusparin mieleen (punaviiniä usein välttävä sulhaseni jopa osti sitä meille erikseen pullon nautittavaksi yksi päivä!).

  Valkoviinimme: Yali National Reserva Sauvignon Blanc
  Punaviinimme: Fuzion Alta Reserva Malbec

  Lisää tietoa viinivalinnoistamme: http://vintage-punk-rock.blogspot.fi/2015/01/tallinnasta-raahatut-juhlajuomat.html

  VastaaPoista
 2. Meillä oli Jacob´s Creekiä molemmat, valkoviini Riesling ja punaviini Shiraz Cabernet. Kaikki pullot meni, joten voin lämpimästi suositella! :)

  elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/2014/07/juomaa-janoisille-seka-nimikkodrinkkimme.html

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi!:)