sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Ihonhoitoakin vielä!;)

Kauneusvinkeistä tuli vielä mieleeni ihonhoito. En jostain syystä osannut siitä kirjoittaa edelliseen postaukseen, mutta tässä se nyt tulee. Puhdistan siis kasvojeni ihon päivittäin, yleensä aina aamulla. Iltaisin se useammin jää tekemättä, sillä en meikkaa töihin ollenkaan. Peruskasvojen putsaukseen kuuluun siis kasvomaidon/puhdistusaineen käyttö, toisinaan myös kasvovesi (tässä olen hieman laiskempi), sekä kasvorasva. Ja silmänympärysvoidetta unohtamatta.;)
Sitten kun haluan oikein panostaa (eli noin 1-3xvko), teen kasvoilleni myös kuorinnan ja laitan naamion hetkeksi vaikuttamaan. Näiden jälkeen laitan "tuhkimoseerumin" kosteuttavan voiteen alle, unohtamatta jälleen sitä silmänympärysvoidetta.
En ole aina ollut näin aktiivinen ihonhoidossa. Kaikkea on tullut kokeiltua, mutta nyt vähän päälle vuoden aikana käyttämäni tuotteet olen kokenut omakseni ja ihonhoito on tullut osaksi päivärutiinia. Voinen siis todeta jatkavani tätä rutiinia häiden jälkeenkin, sillä näin päälle kolmekymppisenä ei iho enää ainakaan kaunistu vain vettä juomalla.;)
Muun ihon hoitoon en oikein sitten taas ole kunnon rutiinia löytänyt. Vaihtelevat työajat estävät sen, että aina tiettyinä päivinä viikosta esimerkiksi ehtisi rasvata kroppansa suihkun jälkeen. Tulisiko tähän hyviä vinkkejä kanssamorsioilta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentistasi!:)