tiistai 10. maaliskuuta 2015

Mekko vielä kesän häille kateissa?

Sain vihiä juhlamekkojen Outlet-myyntitapahtumasta. Jos sinulla ei ole vielä mekkoa omiin tai ystävän häihin tai muihin juhliin, kannattaa ehdottomasti käydä kyseisessä tapahtumassa.

Maahantuojien Outlet on useiden eri maahantuojien ja liikkeiden yhteisprojekti, jossa myydään edellisen kauden mallipuvut ja näytekappaleet edullisesti suoraan kuluttajille. Ensimmäinen Maahantuojien Outlet järjestettiin 5 eri yrityksen yhteistyönä ja mukana oli yli 500 iltapukua. Kävijämäärä ylitti tammikuussa kaikki odotukset ja sen seurauksena päätettiin järjestää vielä uusi tapahtuma vielä samana keväänä, eli nyt 11.4.2015.

Huhtikuun tapahtumassa löytyy yli 1000 hyvin erilaista mekkoa ja minkä näen tärkeäksi, niitä löytyy monessa eri koossa. Koot jakaantuvat seuraavasti: kokoa XS-S on noin 20% valikoimista, noin 55% on kokoa M ja 25% puvuista edustaa kokoja L – XXL. Eli valinnanvaraa pitäisi olla runsaasti!

Hintapolitiikkakaan ei puvuissa tietenkään päätä huimaa. Alennusprosentti on jopa -50%, eli kun normaalisti maksat upeasta iltapuvusta noin 299 - 489€, niin nyt hinnaksi jää vain noin 99-159€.

Jos kuitenkin tiedät, ettet ehdi mukaan 11.4. päätapahtumaan niin mahdollisuus on kuitenkin päästä käymään myös Jyväskylässä tai Tampereella. Nämä pienemmät tapahtumat järjestetään vielä ennen Wanhan Ylioppilastalon päätapahtumaa: 14.3. Jyväskylässä Hotelli Albassa sekä 22.3. Tampereella MegaOutletissa.

Eli nyt äkkiä pian nopeesti tapahtumaan valitsemaan mekkoa! Alla vielä muutama maistiainen mekkovalikoimasta. P.S. Oma suosikkini roosan värinen lyhyt mekko rusetilla sai minut pohtimaan, tarvitsisinko itsekin toisen mekon hääpäivän illaksi. Hmm...;)

Kuvat on saatu Outletilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentistasi!:)