maanantai 11. toukokuuta 2015

Hääjuomat

Heipähei taasen kaikille!

Täällä taas blogin äärellä. Vaikkakin kaikenmoista koko ajan tapahtuu häärintamalla, ei siitä aina jouda blogiin asti kirjoittelemaan.
Mutta siis asiaan. Olemme Sulhon kanssa tulevana perjantaina lähdössä hääjuomahakureissulle Tallinnaan. Helmikuussahan teimme jo kaasojen kanssa viinimaisteluita tätä varten. Ja nyt viime viikolla havahduimme, että reissu senkun lähestyy, eikä häiden muita juotavia ole päätetty ollenkaan. Noh, viikonloppuna tuli maisteltua muutama erilainen siideri ja parit kuohuvat. Tänään saamme vielä isältäni yhden kuohuvan maistiin. Tiukalle menee aikataulujen kanssa mutta minkäs teet. Ainoat helpot päätökset juomien suhteen olivat olut ja lonkero. Muiden kanssa on joutunut tekemään enemmän tai vähemmän ajatus/testaustyötä. Illaksi meille tulee booli. Sitä emme enää ehdi testailemaan, pitää luottaa vain perusbooliohjeeseen ja tuoda tiukempi tavara Tallinnasta ja loput hankkia kotomaasta.
Muutoinhan meillä ei vielä olisi näiden kanssa kiire, mutta allekirjoittaneen passi menee vanhaksi 4.6. Ja koska haluan mukaan varmistamaan, että kaikki tarpeellinen tulee mukaan (minäkö kontrollifriikki, en missään tapauksessa! ), on reissussa käytävä 2,5kk ennen häitä. Uutta passia ei nimittäin ole mitään järkeä hankkia vielä, koska nimeni muuttuu häiden myötä.;)
Tässä vaiheessa hääjärjestelyistä ei voi todeta muuta kuin, että onneksi on hääblogit! Niistä tuntuu olevan todella paljon hyötyä nyt myös tässäkin asiassa.
Häähullun Booliohjeita
Perusbooli
Juomalaskuri
Booliohjeita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentistasi!:)