sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Polttarit vol1.

Hahaa, polttarit takana ja ihan pääsivät likat yllättämään!
Ostin perjantaina töiden jälkeen itselleni uuden värityskirjan ja ajattelin,  että rauhallinen viikonloppu jälleen tiedossa, polttareita odotellessa. Aloin kuitenkin jo kyllästymään vain odotteluun ja kyselin K-kaasolta, voisinko ajella heille kyläilemään lauantaina. K oli ihmeen myöntyväinen ja vetosin siihen, hänhän kyllä tietää mitkä ovat mun viikonloppusuunnitelmat.;)
Noh, toisin kävi.  Hyvin oli Sulhokin jutussa mukana kun ei mitään pihahtanut aiheesta perjantaina. :) En siis todellakaan ole viikonloppua väritellyt mitään värityskirjaa tai kyläillyt vaan likat rimputtelivat seitsemän ja kahdeksan väliin ovikelloa. Pomppasin sängystä ylös ja menin avaamaan puolipukeissa oven. Jännitys iski päälle ja poruhan siitä vielä tuli, onnen ja jännityksen kyyneleitä toki.;)
Tunti mulla oli aikaa pakata tavarat ja ehdin suihkuunkin. Melko pitkään uskoin meidän menevän Tampereelle, mutta likoilta nauru pääsi kun tajusin vasta junassa Tikkurilan kohdalla, että suunta oli ihan toinen!
Ennen lähtöä mut puettiin 80-luvun asuun (joita löytyy myös nykyään ihan kaupasta) ja olo oli hehkeä! Meikit oli yhtä hehkeät. :D Alla hieman kuvaa värityskirjasta ja mun lookista junamatkalla.
Olo on nyt väsynyt mutta onnellinen, joten jatkan juttua polttareista lisää ensi viikolla. Morsian kiittää ja kuittaa tältä erää!:)

2 kommenttia:

  1. Asu on ehkä enempi kallellaan 90-luvun alkuun, tällainen välihuomautus vain :)

    Vieläkin naureskelen itsekseni aina välillä sitä Tikkurila-juttua sekä ilmettäsi, kun näit siniset sukkahousut :D

    VastaaPoista
  2. Häiden lisäksi meillä oli polttaritkin samana päivänä! :) Anteeksi, kun en ole pitkään aikaan tänne mitään kommentoinut. Hääblogien seuraaminen on ikäväkseni jäänyt ihan minimiin viime kuukausina... :( Nyt aattelin kuitenkin ryhdistäytyä silläkin saralla :)

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi!:)